Industrin uppdaterad

Komponenter, system, teknik för din nya utveckling

Integritetspolicy policy~~POS=HEADCOMP

Denna sekretesspolicy förklarar vilken personlig information vi samlar under ditt besök på vår webbplats och hur denna information behandlas och används av oss.

När vi ringer till vår hemsida https://www.developmentscout.com Den webbläsare som används på din enhet skickar automatiskt information till servern på vår webbplats där den tillfälligt lagras i en så kallad loggfil tills den automatiskt raderas. Dessa är följande data:

  • Din IP-adress,
  • Datum och tid för åtkomst,
  • Namn och URL för den hämtade filen,
  • varje överförd mängd data
  • Tillgång Status / HTTP-statuskoden
  • Webbplats från vilken åtkomst görs (referreringsadress),
  • webbläsare som används och, om tillämpligt, operativsystemet på datorn, samt namnet på din operatör.

Uppgifterna behandlas av oss för följande ändamål:

  • Att säkerställa en smidig anslutning av webbplatsen,
  • Att säkerställa bekväm användning av vår hemsida,
  • Utvärdering av systemets säkerhet och stabilitet också
  • för ytterligare administrativa ändamål.

Den rättsliga grunden för databehandling är Art 6 para. 1 p. 1 lit. f DSGVO. Vårt berättigade intresse följer av de uppgiftsinsamlingsändamål som anges ovan. I inget fall använder vi de samlade uppgifterna för att dra slutsatser om dig. Ytterligare personuppgifter registreras endast om användaren frivilligt har angett det, till exempel i samband med en registrering eller order. I den utsträckning personuppgifter har lämnats till oss använder vi dessa endast för att svara på förfrågningar, för att behandla order, att skicka nyhetsbrev eller enkäter och för teknisk administration.

Dessutom använder vi cookies när du besöker vår hemsida. Kakor är små textfiler som lagras på din hårddisk tilldelad till webbläsaren du använder och som ger oss viss information i samband med den specifika enheten som används. Detta betyder emellertid inte att vi omedelbart är medvetna om din identitet. Cookies skadar inte din enhet, de kan inte köra program eller överföra virus till din dator.

Å andra sidan tjänar användningen av cookies för att göra användningen av vårt erbjudande trevligare för dig. Till exempel använder vi så kallade session cookies för att erkänna att du redan har besökt enskilda sidor på vår hemsida. Dessa raderas automatiskt när du loggar ut eller stänger webbläsaren.

För att förbättra användbarheten använder vi dessutom tillfälliga cookies som lagras på din enhet under en viss tidsperiod. Besök igen för att ta vår sida våra tjänster är automatiskt att du var med oss ​​redan och vilka inställningar och justeringar som de har gjort för att inte behöva skriva in det igen. Du kan när som helst ta bort dessa cookies i webbläsarens säkerhetsinställningar.

Uppgifterna som behandlas av cookies är för de ändamål som nämns för att skydda våra legitima intressen såväl som tredje part enligt Art. 6 1 S. 1 lit. F DSGVO krävs.

De flesta webbläsare accepterar cookies automatiskt. Du kan dock konfigurera webbläsaren så att inga cookies lagras på din dator eller alltid visas en hint innan en ny cookie skapas. Om du inaktiverar cookies helt kan det dock betyda att du inte kan använda alla funktioner på vår webbplats.

Du har rätt:

  • i enlighet med artikel 15 DSGVO, att begära information om dina personuppgifter behandlade av oss
  • i enlighet med artikel 16 DSGVO, begär omedelbart korrigering av felaktiga eller slutförda personuppgifter lagrade hos oss.
  • att kräva enligt Art. 17 DSGVO radering av lagrade personuppgifter, om inte behandling för att utöva sin rätt till yttrandefrihet och information för att uppfylla en rättslig skyldighet, på grund av allmänt intresse eller för att fastslå, göra gällande eller försvara rättsliga anspråk krävs
  • enligt artikel 18 DSGVO begränsningen av behandlingen av dina personuppgifter att kräva, så långt som
  1. Uppgifternas noggrannhet diskuteras av dig,
  2. behandlingen är olaglig, men du avvisar borttagningen och vi behöver inte längre uppgifterna, men du behöver dem för påstående, motion eller försvar av rättsliga påståenden eller
  3. Du har invänt mot bearbetningen enligt Art. 21 DSGVO;
  • i enlighet med artikel 20 DSGVO att ta emot dina personuppgifter som lämnas till oss i ett strukturerat, gemensamt och maskinläsbart format eller att begära överföring till en annan ansvarig person
  • enligt artikel 7 punkt 3 DSGVO har du en gång givit samtycke att återkalla mot oss när som helst. Som ett resultat får vi inte fortsätta bearbeta för framtiden, om det är baserat på sådant samtycke.
  • enligt artikel 77 DSGVO, att klaga till en tillsynsmyndighet. Som regel kan du kontakta tillsynsmyndigheten på din vanliga bostadsort eller på jobbet eller på vårt kontor.
  • att invända mot behandlingen av personuppgifter i enlighet med artikel. 21 DSGVO om dina personuppgifter på grundval av legitima intressen i enlighet med artikel. 6 para. 1 1 S. lit. f bearbetas DSGVO och oppositionen mot direktreklam riktad eller skäl föranleder annat, som resulterar från just din situation.

Om du vill utöva din rätt till återkallelse eller invändning, skicka ett e-mail till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar För att visa JavaScript måste vara påslagen!.

Vi använder resten av lämpliga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder för att skydda dina data mot oavsiktlig eller avsiktlig manipulation, helt eller delvis förlust, förstörelse eller obehörig åtkomst av tredje part. Våra säkerhetsåtgärder förbättras ständigt i linje med den tekniska utvecklingen.

Denna sekretesspolicy är för närvarande gällande och har statusen för Mai 2018.

Som ett resultat av utvecklingen av vår hemsida och erbjudanden därav eller på grund av ändrade lagar eller lagarkrav kan det vara nödvändigt att ändra denna sekretesspolicy. Den nuvarande sekretesspolicyen kan hämtas och skrivas ut av dig när som helst på den här sidan.

Namn och adress till regulatorn

Den person som är ansvarig i den mening som avses i Allmänna databeskyddsförordningen, andra dataskyddslagar i Europeiska unionens medlemsstater och andra bestämmelser om dataskydd är:

Tyska nätet utgivare GbR
Strogenstraße 16
85465 lång prissättning
Tyskland

E-post: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar För att visa JavaScript måste vara påslagen!
webbplats: https://www.developmentscout.com

Google Analytics

Denna webbplats använder Google Analytics, en webbanalystjänst som tillhandahålls av Google Inc. ("Google"). Google Analytics använder "cookies", textfiler som lagras på din dator, för att analysera användningen av webbplatsen. Informationen som genereras av sådan cookie genom er användning av webbsidan (inklusive er IP-adress) överförs till en Google-server i USA och lagras där. Google kommer att använda denna information för att utvärdera din användning av webbsidan, sammanställa rapporter av aktiviteter på webbsidan för webbsidan och tillhandahålla andra med hemsida och internet relaterade tjänster. Google kan också överföra denna information till tredje part om det inte krävs enligt lag, eller om en tredje part behandlar dessa data på uppdrag av Google. Google kommer inte att koppla samman din IP-adress med annan data som Google innehar. Ni kan neka användningen av cookies genom att välja vissa inställningar på er webbläsare, men påpekar vi att i detta fall kanske du inte kan använda alla funktioner på denna webbplats. Genom att använda denna webbplats samtycker du till behandling av uppgifter om dig av Google på det sätt som beskrivits och för ovan nämnda ändamål.

Matomo

Den här webbplatsen använder också Matomo, en öppen källkodsprogramvara för statistisk analys av besökarnas åtkomst. Matomo använder också så kallade "cookies", textfiler som lagras på din dator och som tillåter en analys av användningen av webbplatsen av dig. Informationen som genereras av cookien om din användning av denna webbplats lagras på leverantörens server. Du kan förhindra installation av cookies genom att ställa in din webbläsars programvara i enlighet därmed. Observera dock att om du gör det kanske du inte kan använda hela webbplatsens funktionalitet.